Studio Mijs maakt jou zichtbaar voor klanten en werknemers

Je bedrijf loopt goed. Steeds beter zelfs.
Met nieuwe producten of verfijnde technieken bouw je steeds verder aan je onderneming. Maar de buitenwereld… die ziet dit niet. Jouw doelgroep heeft geen idee van jouw kennis en expertise, omdat je dit niet genoeg zichtbaar maakt.

Straal uit wie je bent en wat jullie zo onwijs goed doen!
Maak een afspraak

Branding & Positionering

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Het is de basis van waaruit je werkt en vaak ook een stuk geschiedenis en ontwikkeling dat je met je meedraagt. Dat verhaal gaat ook over de mensen die er werken, de drijfveren en de persoonlijke achtergrond van de eigenaar(s).

Door middel van een kernwaardegesprek achterhaal ik waar jullie bijzonder in zijn en hoe dit past binnen jullie verhaal. Dit samen vormt de merkidentiteit, die de basis wordt voor alle interne en externe communicatie.

Beeld & Vormgeving

Ik ontwerp een logo en huisstijl die past bij jullie verhaal, want zo laat je de wereld zien wie jullie werkelijk zijn. En daarmee trek je de juiste klanten én de perfecte opdrachten aan. Of die fijne werknemer!

Dit kun je doortrekken zo ver je wil: ik verzorg al je creatieve communicatie. Van website en social media tot fotografie en video. En van briefpapier en brochure tot banner en presentatie. Binnen mijn netwerk is alle expertise aanwezig. Als coördinator zorg ik dat alle puzzelstukjes samenkomen en één geheel vormen.
Ik ben altijd jouw aanspreekpunt.

Teksten schrijven

Helder verwoorden wie je bent en wat je doet. Waar je trots op bent en wat je voor je klant kunt betekenen. Dat doe ik door niet in vakjargon te vervallen, maar juist door complexe zaken helder uit te leggen.

Dat geldt voor je webteksten, brochures, nieuwsbrieven en teksten voor social media. Alles binnen dezelfde stijl, zodat je ook daarin steeds herkenbaar blijft.

Social Media Marketing

Je ontkomt er niet aan: ook op de sociale kanalen moet je zichtbaar zijn. Via deze platformen leren (toekomstige) klanten en werknemers jou op een laagdrempelige manier kennen.

Maar goede, waardevolle content creëren kost ontzettend veel tijd. En welke onderwerpen zijn eigenlijk geschikt en relevant om te delen? Social media marketing kan een enorme energiezuiger zijn.

Maar ik help jou met het ontwikkelen van een strategie, het aanmaken van accounts, het ontwerpen en schrijven van posts en ik plan deze voor je in. Ook het beantwoorden van berichten en de analyse van de statistieken mag je aan mij overlaten.

Samen kijken naar wat ik voor jou kan doen?

Je bent van harte welkom.
Bel me, de koffie staat klaar
06 - 42 06 78 79

Studio Mijs is lekker flexibel. Hoe wil je dat ik werk?

Van losse eindjes naar rode draad

Als ondernemer blijf je vaak met losse eindjes zitten. Die rode draad, dat zit wel goed. Maar voor de kleine, losse dingen heb je eigenlijk geen tijd. Geen zorgen, ik maak die presentatie, zorg dat die flyer op tijd bij de drukker ligt en spring in op de actualiteit met steengoede posts op je sociale kanalen.

Laat mij jouw losse eindjes netjes afwerken, passend binnen jouw rode draad. Zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij blij van wordt.

Project management van begin tot eind

Ik verzorg het complete project van A tot Z. Of het nou om een nieuwe website gaat, het opstarten en laten groeien van je sociale kanalen of een compleet nieuw logo met bijpassende huisstijl.

Van begin tot eind ben ik als coördinator betrokken bij het project. Samen met mijn creatieve netwerk sleutel ik net zo lang aan de opdracht, totdat het hele plaatje klopt.

Compleet communicatie voorstel

Wanneer je bedrijf niet (meer) uitstraalt wat het zou moeten, is het tijd voor actie. Wat is er nodig om (weer) zichtbaar te worden bij jouw doelgroep? We beginnen bij de basis en brengen door middel van een duidelijke analyse de positionering in kaart.

Via een sterkte strategie komen we tot een concreet plan met de middelen die we in gaan zetten om jouw boodschap helder te communiceren.
Dit zeggen mijn klanten over onze samenwerking
Uiteindelijk gaat het allemaal hierom: Ondernemers helpen aan een sterke merkidentiteit, waardoor ze een goede basis hebben voor alle communicatie-uitingen en zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep. En als dat dan lukt, krijg ik dit soort reacties:
Het werken met Mélanie voelt als vertrouwd. Haar goede eigenschap die ik heb ervaren is om rustig in de – haar vreemde – materie te duiken en dat goed om te zetten in helderheid in design & uitstraling. Zoals ik heb bemerkt kijkt ze goed naar de persoon zelf, als klant, kijkt ze kritisch naar de materie en past in veranderingen hoor en wederhoor toe. Voor mij heeft Mélanie een rol gespeeld naar een nieuwe frisse huisstijl. Via een buurtgenoot ben ik bij Mélanie gekomen, en natuurlijk de stap gemaakt, nadat het eerste gevoel in orde was. Mélanie geeft vertrouwen in haar professie. Ik zou Studio Mijs zeer aanbevelen bij ondernemers die kiezen voor een frisse start, doorstart of een verandering van huisstijl.
Bob van der Pol - Polvision Logistics & Advising - Nijmegen
Mélanie is een professionele ontwerper die meedenkt met de klant en altijd gaat voor het beste resultaat. Ze kan snel schakelen, werkt gestructureerd en haalt krappe planningen. Ze geeft altijd net dat beetje extra! Een open persoonlijkheid waarmee ik altijd fijn mee samenwerkte.
Marianne Hiemstra Wilbrink - Senior projectmanager reclamebureau - Nijmegen
Hi Mélanie, The end of an era, zou ik haast willen zeggen. We hebben jou onder hoge druk gevraagd te helpen en je hebt ons fantastisch geholpen. Dankzij jou is dit soepel en fijn verlopen. Een prachtig nieuw logo en bijbehorende huisstijl én website, we zijn meer dan tevreden over jouw dienstverlening!

Heel veel dank namens het hele team 'marcom' van Studio Verbinding.

Vivienne van der Veen - Studio Verbinding - Nijmegen
Supercreatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs (Studio Mijs). Als startende ondernemer hielp ze mij om mijn buro een eigen gezicht te geven met een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Ze inventariseerde vooraf goed wat mijn wensen waren en wat mij aansprak. In het hele proces bleef ze goed luisteren en voelde ik mij een gewaardeerde klant. Wil jij jouw bedrijf ook goed neerzetten en je onderscheiden van de rest? Dan kan ik Studio Mijs van harte aanbevelen.
Mirjam Grootelaar - Buro KiO - Nijmegen
Melanie is naast een prettig persoon om mee te werken een kundige en professionele grafisch ontwerper. Ze levert structureel kwalitatief werk en is flexibel.
Rick Vriesema - Out of Home Masters
Begin 2016 zijn wij met 3 ondernemingen samengegaan in een nieuwe onderneming. BOOMBHV was toe aan een compleet nieuwe huisstijl. De uitdaging zat hem in het behouden van de identiteit passend bij de naam. Mélanie van Studio Mijs heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Een nieuw logo en huisstijl met nieuwe kleuren, en in een modern jasje is het resultaat. Het voordeel in de samenwerking is voor ons de persoonlijke betrokkenheid. Wij kunnen Studio Mijs van harte aanbevelen!
Harm Vink - BOOMBHV - Overasselt
Als startend ondernemer zocht ik iemand die mij kon helpen met een logo en website. Van casemanagement weet ik alles, maar van websites niets. Wel wist ik wat wilde, wat betreft de look & feel. Een week later zaten Mélanie en ik aan de koffie, aftasten wie ik ben, wat ik doe en welk gevoel daarbij hoort. Het gevoel was goed en we bespraken wat ik dacht nodig te hebben. Hieruit kwam een presentatie waar haar logo ideeën in stonden. Ik was sprakeloos (voor een casemanager een dingetje hoor). Daarna volgden de visitekaartjes en website. Studio Mijs heeft mensen om zich heen die hetzelfde enthousiasme en rust uitstralen. De tekstschrijfster interviewde me, en zocht dingen uit. De fotografe en Mélanie namen me mee op pad, vooraf kreeg ik zelfs kledingtips. Ik ben trots op mijn website en alle hulp die ik heb gehad. Het voelt ook echt als mijn site, met mijn kleuren, gevoel en woorden.
Lucy Schot - Schot Verzuim - Bemmel
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik