Huisstijlen

Huisstijl Nijmegen

Ben je op zoek naar een professionele huisstijl, of is je huisstijl inmiddels aan een upgrade toe? Bij Studio Mijs in Nijmegen ben je aan het juiste adres. Ik ben Mélanie Rijs, en ik zie grafisch ontwerp als de sleutel tot effectieve communicatie met jouw doelgroep en het maken van een ijzersterke eerste indruk.

Professioneel ontwerp van logo en huisstijl

Een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf en de visuele uitstraling van jouw merk. Het logo en de huisstijl zijn superbelangrijk voor herkenning en onderscheidend vermogen. Studio Mijs voorziet je op basis van jouw kernwaarden, bedrijfsdoelen, doelgroep en wensen van een herkenbaar en doelgericht huisstijlontwerp. Het doel is altijd een kwalitatief hoogwaardig logo en huisstijl die jouw bedrijf een onderscheidende en professionele uitstraling geeft. Deze ontwerp ik met veel liefde en plezier voor klanten in de regio Nijmegen en omstreken.

Een krachtige en herkenbare eerste indruk

Laat Studio Mijs jouw huisstijl ontwerpen en maak een krachtige indruk op jouw doelgroep. Samen creëren we een huisstijl die jouw klanten en relaties herkennen en die een professionele indruk achterlaat, ook bij potentiële nieuwe klanten. Studio Mijs zorgt voor een huisstijl die naadloos aansluit bij jouw doelgroep, waardoor de eerste indruk altijd krachtig en duidelijk is.

Hulp nodig bij jouw merkidentiteit?

Benieuwd hoe Studio Mijs jouw corporate identity kan versterken met een herkenbare en doelgroepgerichte huisstijl? Voor professioneel logo en huisstijlontwerp ben je bij Studio Mijs (Splendorfabriek) in Nijmegen welkom voor een goed gesprek hierover. Wanneer kom jij op de koffie?

Samen kijken naar wat ik voor jou kan doen?

Stuur me een berichtje of bel me gewoon
Neem contact op

Recent werk:

Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik