Logo ontwerp Nijmegen

Professioneel logo ontwerp

Heb jij een nieuw logo-ontwerp nodig, of misschien is je huidige logo toe aan een upgrade.. Hiervoor kun je bij Studio Mijs uit Nijmegen terecht. Een professioneel logo laat in één oogopslag zien waar je bedrijf of organisatie voor staat. Zodat direct duidelijk is op wie jij je richt.

Logo & huisstijl: de sleutel tot een sterke merkidentiteit

Om een logo en huisstijl oftewel de basis van jouw merkidentiteit te ontwikkelen gaat aan elk ontwerp van Studio Mijs een goed strategiegesprek vooraf. Hierin worden de bouwstenen van dat krachtige ontwerp gelegd. Een ontwerp dat het verhaal achter je bedrijf vertelt. Een logo dat jouw doelgroep pakt en doet wat het moet doen: laten zien wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent.

IJzersterke eerste indruk

Een logo is het gezicht van je bedrijf, merk of product. Het is belangrijk voor de indruk die je achterlaat bij je klanten en relaties. Een logo en de bijbehorende huisstijl roepen bepaalde associaties op bij je doelgroep, die niet makkelijk te veranderen zijn. Daarom is het belangrijk om direct een ijzersterke eerste indruk te maken. Studio Mijs ontwerpt een professioneel logo voor jou op basis van jouw kernwaarden, bedrijfsdoelen, doelgroep en wensen. Dit het logo brengt je boodschap effectief over.

Ingrediënten voor een sterk logo

Het omzetten van een idee naar een logo vraagt om creatief denken en ervaring in visuele vormgeving. Samen zetten we jouw ideeën om naar een logo dat bij jou en je bedrijf past. Een professioneel logo is krachtig, tijdloos en spreekt jouw doelgroep aan. Het logo moet naadloos passen bij de identiteit van je merk. Vraag je je af hoe ik jouw identiteit kan vertalen naar een logo? Voor professioneel logo-ontwerp sta ik graag voor je klaar. Deze ontwerp ik met liefde en veel plezier voor klanten in de regio Nijmegen en omstreken.

Ontwerpen zonder poespas

Studio Mijs gelooft in ontwerpen die recht op het doel afgaan, zonder poespas. Het is essentieel dat jouw boodschap helder overkomt op je doelgroep. Het is belangrijk om duidelijk te hebben wat je wilt uitstralen met je bedrijf, zodat ik dat kan vertalen naar je logo, huisstijl, website en andere uitingen. Want als elke uiting kracht en professionaliteit uitstraalt, dàn kopen klanten sneller bij je, dàn nemen zij jouw diensten af. Studio Mijs helpt zowel ondernemers die willen groeien als gevestigde organisaties uit de regio Nijmegen met doelgerichte ontwerpen.

Samen kijken naar wat ik voor jou kan doen?

Stuur me een berichtje of bel gewoon even
Neem contact op

Recent werk:

Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik