Folders en brochures

Op zoek naar het perfecte ontwerp voor je flyer, folder en brochure

Met een goed ontwerp van je brochure of folder breng je jouw dienst of product onder de aandacht, naast je online aanwezigheid. Studio Mijs uit Nijmegen biedt altijd creatieve oplossingen en ontwerpt brochures en folders die de kernwaarden en persoonlijkheid van jouw bedrijf weerspiegelen.

Brochure ontwerp

Je kunt brochures zien als (kleine) boekjes met meerdere vellen gevouwen papier, elk met hun eigen verhaal. In tegenstelling tot eenvoudige folders, biedt een brochure je de ruimte om meer te vertellen, over jouw product of dienst. Studio Mijs is er om je te helpen, niet alleen met het ontwerp, maar ook met het kiezen van het perfecte papier, de juiste afwerking en vouwwijze.

Folder ontwerp

Met een folder deel je gemakkelijk jouw boodschap. Een folder bestaat uit één vel papier. Door gebruik te maken van slimme vouwtechnieken ontstaan er meerdere pagina's. Het is een krachtig hulpmiddel voor het delen van informatie. Bovendien kun je een folder makkelijk uitdelen, bijvoorbeeld op een beurs, open dag of neerleggen bij een praktijk of in een folderrek plaatsen.

Studio Mijs luistert naar jouw wensen. Samen werken we aan een perfect eindresultaat, of je nu je producten op papier wilt presenteren, een evenement plant, of gewoon een informatief document wilt uitdelen. Folders en brochures zijn onderdeel van je offline communicatie, hiermee geef je jouw klant direct iets tastbaars mee.

Verhalen vertellen

Studio Mijs vertelt jouw verhaal. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw product of het meegeven van iets moois aan je (potentiële) klanten. Jouw verhaal wordt samengevat in het ontwerp van brochures en folders die precies passen bij jouw bedrijf.

Samen aan de slag

Neem gerust contact op, Mélanie helpt zowel ondernemers die door willen groeien als gevestigde organisaties uit de regio Nijmegen met het doelgericht ontwerpen van brochures en folders.

Samen kijken naar wat ik voor jou kan doen?

Stuur me een berichtje of bel gewoon even
Neem contact op

Recent werk:

Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik