Magazines, boeken en e-books

Zoek je het perfecte ontwerp voor je magazine, boek of e-book?

Bij Studio Mijs in Nijmegen ben je aan het juiste adres voor het ontwerp van een magazine, boek of e-book. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw visie en doelstellingen. Dat doe ik met veel liefde en plezier vanuit mijn studio in het bruisende Nijmegen.

Ervaring in magazine vormgeving

Studio Mijs heeft ruime ervaring in het vormgeven van magazines, zowel eenmalige uitgaves als terugkerende publicaties. Mijn ontwerpen ontstaan altijd in nauwe samenwerking met jou als opdrachtgever. Ik begrijp het belang van een ontwerp dat je doelgroep aanspreekt en daarom stem ik het ontwerp en de vormgeving af op de lezers. In dit digitale tijdperk is het cruciaal dat een magazine niet alleen uitnodigt tot lezen wanneer het in handen is, maar ook visueel prikkelt om de aandacht vast te houden. Of het nu gaat om een vakblad of informatief magazine, ik sta klaar om je te helpen!

Boek en e-book ontwerp met passie

Of je nu een boek hebt dat je jarenlang in de boekenkast wilt zien shinen of een e-book dat veelvuldig wordt gebruikt vanwege de waardevolle informatie, Mélanie staat klaar om je te helpen. De ontwerpen zorgen ervoor dat tekst en beeld een harmonieus geheel vormen en uitnodigen om keer op keer gelezen te worden. Of je nu een uitgever bent of van plan bent om je eigen boek uit te geven, aarzel niet om contact op te nemen met Studio Mijs.

Details maken een ontwerp

Studio Mijs heeft een diepgaande liefde voor typografie & vormgeving. Hierbij heb ik veel oog voor detail, kleur en grafische elementen. Ik zet deze passie in om het ontwerp en de vormgeving van jouw magazine, boek of e-book tot leven te brengen. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en vertaal ze in een lay-out die past bij jou en je bedrijf.

Samen kijken naar wat ik voor jou kan doen?

Stuur me een berichtje of bel gewoon even
Neem contact op

Recent werk:

Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik