Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp dat jouw bedrijf versterkt

Studio Mijs begrijpt dat grafisch ontwerp niet zomaar een detail is; het is een cruciaal element dat zich door alle facetten van je bedrijf weeft. Van je logo en huisstijl tot je website en sociale media. Het vormt de ruggengraat van een sterke merkidentiteit. Het doel is om jouw bedrijf te helpen opvallen en een blijvende indruk achter te laten in het hoofd van je klant. Vanuit de studio in Nijmegen helpt ze klanten uit de regio.

Luisteren, ontwerpen, herkennen

Mélanie is er trots op om aandachtig naar jouw wensen te luisteren en het verhaal achter jouw bedrijf vast te leggen in haar ontwerpen. Het doel is dat je je bedrijf herkent in elk ontwerp dat ze maakt. Deze tijdloze creaties zijn doelgericht en spreken jouw doelgroep aan. Ik geloof dat grafisch ontwerp niet alleen mooi moet zijn, maar net zo belangrijk is effectief en betekenisvol.

Van logo en huisstijl tot websites en social media

Je kunt bij Studio Mijs terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van grafisch ontwerp, waaronder:

Logo ontwerp: Laat een blijvende indruk achter met een uniek en herkenbaar logo.
Huisstijl: Creëer consistentie en professionaliteit in al je marketingmaterialen.
Webdesign: Trek online bezoekers aan met een aantrekkelijke en functionele website.
Folders en brochures: Communiceer je boodschap helder en overtuigend met visueel aantrekkelijk reclamemateriaal.
Presentaties: Maak indruk op je publiek met overtuigende visuele presentaties.
Boeken en magazines: Breng je verhaal tot leven in gedrukte media.
Social media: Hier leren (potentiële) klanten je kennen en zien ze wie je bent, wat je doet en waarom jou willen inschakelen voor je product of diensten.
Reclamebureau Nijmegen: Jouw lokale partner voor effectieve reclamecampagnes.

Mélanie denkt met jou mee

Studio Mijs gaat verder dan alleen ontwerpen. Mélanie denkt met je mee over welke reclamemiddelen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf en hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken. Het doel is niet alleen een krachtige merkidentiteit te creëren, maar ook om deze merkidentiteit te laten werken voor jouw bedrijf. Samen bouwen we aan een tijdloos, herkenbaar gezicht dat jouw verhaal vertelt, je doelen ondersteunt en jouw doelgroep aanspreekt.

Klaar om je merk naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Studio Mijs en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het versterken van jouw bedrijf met de kracht van grafisch ontwerp.

Samen kijken naar wat ik voor jou kan doen?

Stuur me een berichtje of bel gewoon even
Neem contact op

Recent werk:

Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Collage van Studio Mijs
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik