Bekijk mijn portfolio

AllesLogo & huisstijlWebsitesFolders & brochuresMagazine & boekenGrafisch ontwerp
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs

Boom BHV

BoomBHV biedt al meer dan 20 jaar ondersteuning aan bedrijven in heel Nederland bij het opzetten, onderhouden en inrichten van de Bedrijfshulpverlening (BHV)- en EHBO-organisatie. Harm en Frank namen het bedrijf Van der Boom over en ik mocht de complete onderneming van een professionele, vriendelijke & heldere restyling voorzien. Ik ontwikkelde niet alleen een nieuw logo en huisstijl. Als er een cursus gegeven wordt gaan ze o.a. op pad met pennen, notitieblokken, ontruimingsplattegronden en sprekende banners. Allemaal direct herkenbaar in de huisstijl en karakteristieke 'boom' van het logo. De takken van deze boom verwijzen naar de diverse diensten die BoomBHV biedt.

Opdrachtgever aan het woord

Begin 2016 zijn wij met 3 ondernemingen samengegaan in een nieuwe onderneming. BOOMBHV was toe aan een compleet nieuwe huisstijl. De uitdaging zat hem in het behouden van de identiteit passend bij de naam. Mélanie van Studio Mijs heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Een nieuw logo en huisstijl met nieuwe kleuren, en in een modern jasje is het resultaat. Het voordeel in de samenwerking is voor ons de persoonlijke betrokkenheid. Wij kunnen Studio Mijs van harte aanbevelen.
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik