Bekijk mijn portfolio

AllesLogo & huisstijlWebsitesFolders & brochuresMagazine & boekenGrafisch ontwerp
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs

Buro KiO

Buro Kio (Kracht in Ontwikkeling) is de onderneming van Mirjam. Ze begeleidt en traint kinderen & volwassenen volgens de Feuerstein methode. Feuerstein zelf zegt: "Kan niet bestaat niet! Als er al een plafond is dan ken ik hem niet!" Waarmee hij aangeeft dat ieder mens zijn leven lang kan blijven leren en zich zijn leven lang verder kan blijven ontwikkelen. Voor haar startende onderneming vroeg ze Studio Mijs haar logo, huisstijl en website vorm te geven. Deze heeft de herkenbare vorm van Feuerstein gekregen die direct het linkje naar zijn methode legt.
www.burokio.nl

Expertises

Opdrachtgever aan het woord

Supercreatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs (Studio Mijs). Als startende ondernemer hielp ze mij om mijn buro een eigen gezicht te geven met een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Ze inventariseerde vooraf goed wat mijn wensen waren en wat mij aansprak. In het hele proces bleef ze goed luisteren en voelde ik mij een gewaardeerde klant. Wil jij jouw bedrijf ook goed neerzetten en je onderscheiden van de rest? Dan kan ik Studio Mijs van harte aanbevelen.
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik