Bekijk mijn portfolio

AllesLogo & huisstijlWebsitesFolders & brochuresMagazine & boekenGrafisch ontwerp
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs

Reddingsbrigade Tiel

De Reddingsbrigade Rivierenland Tiel is al 30 jaar actief en bestaat geheel uit vrijwilligers. Door alle leden wordt het Zwemmend Redden gezien als een hobby. Ze geven met veel plezier les aan alle leerlingen. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het voorkomen en het bestrijden van de verdrinkingsdood in en rondom water.

Het doel van de website die Studio Mijs ontwikkelde is het aantrekken van vrijwilligers en het werven van sponsoren voor de vereniging.

Het resultaat is een website die vriendelijk, toegankelijk, representatief en professioneel oogt en die een duidelijk beeld schetst van de serieuze taken die de brigade heeft. Eentje die vooral het plezier uitstraalt van vrijwilligers die nieuwe leden opleiden in combinatie met hun liefde voor water. Door gebruik te maken van het herkenbare oranje en de reddingsboei uit het logo is de link naar het redden van mensen direct duidelijk.
www.rbtiel.nl

Expertises

Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik