Bekijk mijn portfolio

AllesLogo & huisstijlWebsitesFolders & brochuresMagazine & boekenGrafisch ontwerp
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs

Schilderwerken Gebr. Rutten

Een schildersbedrijf dat als kernwaarde: 'Eerst denken dan doen' heeft. Ze hechten grote waarde aan klantrelaties en transparantie, zowel in offertes als in de communicatie naar klanten en werknemers. Studio Mijs werd in samenwerking met RvD Webhosting en Websites gevraagd om voor hen een nieuwe website te ontwikkelen. Het doel van de website was om duidelijk te laten zien dat zij zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt schilderen. Het resultaat is een uitgebreide website die zowel in vorm als beeld hun zienswijze en vele specialismes laat zien. Een visitekaartje voor het bedrijf waardoor klanten bewust voor ze kiezen.

Naast de website worden er regelmatig diverse communicatiemiddelen vorm gegeven. Bijvoorbeeld visitekaartjes en advertenties, ook worden ze op de socialmediakanalen compleet ontzorgd.
www.gebr-rutten.nl
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik