Bekijk mijn portfolio

AllesLogo & huisstijlWebsitesFolders & brochuresMagazine & boekenGrafisch ontwerp
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs

Schot Verzuim

Lucy Schot is de casemanager achter Schot verzuim. Een zo laag mogelijk ziekteverzuim daar richt ze zich op. Zij ondersteunt hierbij werkgevers, werknemers, arbodiensten en verzekeraars. Haar onderneming had behoefte aan een sprekend logo, originele huisstijl en een heldere website. Eén met een persoonlijk tintje, waar haar sprankelende persoonlijkheid, nuchtere kijk en flinke dosis humor voor zich spreken. De schietschijf in haar logo is een twistje en verwijst naar de achternaam van Lucy. Als je haar inhuurt, is dat gegarandeerd een 'Schot in de roos'
www.schotverzuim.nl

Expertises

Opdrachtgever aan het woord

Als startend ondernemer ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een logo en website. Van casemanagement weet ik alles, maar van websites eigenlijk niets. Wel wist ik goed wat wilde, wat betreft de look & feel. Een week later zaten Mélanie en ik aan de koffie, even aftasten wie ik ben, wat ik doe en welk gevoel daarbij hoort. Het gevoel was goed en we bespraken wat ik dacht nodig te hebben. Hieruit kwam een presentatie waar haar logo ideeën in stonden. Ik was echt sprakeloos (voor een casemanager een dingetje hoor). Daarna volgden de mooie visitekaartjes en de website. Studio Mijs heeft mensen om zich heen die hetzelfde enthousiasme en rust uitstralen. De tekstschrijfster interviewde me, en zocht dingen uit. De fotografe en Mélanie namen me mee op pad, vooraf kreeg ik zelfs kledingtips. Een hele middag foto's maken is echt leuk, nooit verwacht. Ik heb een aantal foto's uitgekozen en kreeg hierbij advies. Zonder op te dringen, jouw site, zei ze steeds. Ik ben trots op mijn site en alle hulp die ik heb gehad. Het voelt ook echt als mijn site, met mijn kleuren, gevoel en woorden. Kijk op mijn site, dan snap je wat ik bedoel.
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik