Bekijk mijn portfolio

AllesLogo & huisstijlWebsitesFolders & brochuresMagazine & boekenGrafisch ontwerp
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs
Studio Mijs

Studio Verbinding

Onlangs heb ik dit adviesbureau dat zich richt op verkeer & mobiliteit in de breedste zin van het woord kunnen helpen toen het nieuwe kernteam, een naamsverandering doorvoerde én een nieuw kantoor betrok. Verbinden is hét sleutelwoord, dat vormt daarom ook de kern van het logo. De inrichting en kleuren van het nieuwe kantoor vormden de basis voor de huisstijl. De Waalbrug staat symbool voor de verbinding van de stadsdelen, de mobiliteit / infrastructuur en is de hometown van Studio Verbinding.
www.studioverbinding.nl

Opdrachtgever aan het woord

Hi Mélanie, The end of an era, zou ik haast willen zeggen. We hebben jou onder hoge druk gevraagd te helpen en je hebt ons fantastisch geholpen. Dankzij jou is dit soepel en fijn verlopen. Een prachtig nieuw logo en bijbehorende huisstijl én website, we zijn meer dan tevreden over jouw dienstverlening.
Samen naar een Sterk Merk
Doen waar je goed in bent. Precies daarom werkt Studio Mijs samen met verschillende experts, ieder op z'n eigen vakgebied. Van fotograaf tot illustrator. De samenwerking met jou als klant staat voorop. Met korte lijntjes, duidelijke afspraken en heldere communicatie krijg jij de merkidentiteit die precies bij jou past én die jouw klanten direct aanspreekt.
Dat wil ik